Zwaar verkeersongeval op N34 tussen Borger en Gieten

BORGER- Donderdagavond even voor 18.00 uur heeft er op de N34 een zwaar verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij is 1 persoon gewond geraakt.

De bestuurder van de personenauto vertoonde volgens getuigen al enige tijd afwijkend rijgedrag. Hierbij raakte het voertuig allereerst een tegemoetkomende personenauto waarvan de spiegel sneuvelde. Bij hectometerpaal 85.3 op de N34 schoot de Peugeot vervolgens tegen een Mercedes Sprinter die met pech op de vluchthaven was achtergebleven. Hierbij werd de personenauto aan een zijde compleet verwoest. De Peugeot belandde vervolgens in een naastgelegen weiland. Een achterop komende vrachtwagen en een tegemoetkomende Q-Buzz konden de personenauto ontwijken. De bestuurder werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat het vermoeden bestaat dat de bestuurder onder invloed was zal in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen worden.

De verkeersongevallenanalyse heeft de sporen van het ongeval vastgelegd. Zowel de Peugeot als de Mercedes zijn afgesleept.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt