Politie massaal ingezet voor melding van vuurwapen bij IJsstadion Thialf (Update 21.50 uur)

Heerenveen- De politie is zaterdag met een grote hoeveelheid eenheden ingezet bij het ijsstadion Thialf in Heerenveen.

Zaterdagavond even voor half acht kwam er bij de politie een melding binnen dat er een man met een vuurwapen gesignaleerd was bij het stadion. Ook zou er een gewonde man zijn. Of tussen beide een relatie zit is nog niet bekend. Diverse eenheden hebben zich bij het stadion opgesteld en onderzoeken de melding.

Later op de avond werd er door de persvoorlichting gemeld dat er daadwerkelijk een schietincident had plaatsgevonden. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een deel van het terrein afgezet. De politie gaat uit van een schietpartij als gevolg van een zakelijk conflict. Er is geen relatie met het schaatsevenement dat dit weekend in het Thialf wordt gehouden.

Ook zou de politie informatie hebben ontvangen over de identiteit van de schutter.

Foto: Politie Fryslan

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt