Automobilist raakt gewond bij ongeval Assen

Assen – Woensdagmorgen is er bij een ongeval tussen twee personenauto’s op de kruising van de Balkenweg en de Lauwers in Assen een automobilist gewond geraakt.

Bij het ongeluk op de met verkeerslichten ingerichte kruising waren twee auto’s betrokken. Volgens getuigen reed een van de bestuurders door het rode licht. Een van de bestuurders is  ter plaatse in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. De brandweer van Assen werd opgeroepen maar hoefde niet in actie te komen. De schade aan beide voertuigen is groot. De Verkeersongevallenanalyse heeft een onderzoek ingesteld.

Het doorgaande verkeer ondervond enigszins hinder van het ongeval.

Foto’s: Y.Dekker  © Compact Media / MoiAssen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt