Diverse bestuurders op de bon in de regio

Assen/Eext- Bij een verkeerscontrole in de omgeving van Assen en Eext zijn zaterdagavond 23 overtredingen geconstateerd.

Zo schreef de politie onder andere bekeuringen uit voor een gladde band en voor het feit dat het kenteken van een aanhanger niet overeen kwam met het trekkende voertuig. Ook werden er 7 snelheidsovertredingen beboet en 6 keer het gebruik van de mobiele telefoon door de bestuurder.

Twee bestuurders werden betrapt op overmatig drankgebruik. Een van hen mocht zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast troffen de agenten bij de controle ook een bestuurder aan zonder rijbewijs en een bestuurder met een ontoereikend rijbewijs voor de combinatie waarmee deze onderweg was.

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt