Middelbrand in bovenwoning aan de Markstraat in Assen (Video)

ASSEN – In het centrum van Assen woedde dinsdagavond in een bovenwoning van een kledingwinkel een brand. Even na 22.30 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Marktstraat. Bij aankomst kwam er behoorlijk wat rookontwikkeling vrij en werden meerdere eenheden gealarmeerd en later door de brandweer opgeschaald naar middelbrand.

Het zou gaan om een keukenbrand, welke is doorgeslagen naar het dak. De bovenwoning zou volledig zijn uitgebrand. Zover bekend raakte er niemand gewond. De bewoners van omliggende panden werden uit voorzorg geëvacueerd.

Hoe de brand precies is ontstaan is niet bekend. Het korps van Smilde verleende met de waterwagen assistentie aan het korps van Assen. De logistieke dienstverlening van de brandweer van Emmen werd eveneens gealarmeerd.

Foto’s R. Koene en P. Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *