Stormschade aan reclamezuil aan de Woldmeentherand in Steenwijk (Video)

STEENWIJK – De storm welke vandaag over het land trok heeft ook voor schade gezorgd aan de reclamezuil op de Woldmeentherand in Steenwijk. Het korps van Steenwijk werd even na 16.45 uur gealarmeerd voor de stormschade nabij de Mac Donalds.

Ter plaatse bleek een reclamedoek door de harde wind los te zijn gewaaid, ook hing er een metalen plaat los. De stormschade kon voor een onveilige situatie zorgen voor de bezoekers van de Mac drive of  de bestuurders op de snelweg A32  als dit in zijn geheel was los gewaaid.

De hoogwerker van het korps van Steenwijk werd in stelling gebracht waarna vakkundig het doek en de metalen plaat werden verwijderd. Ten tijde van de hulpverlening werd de Mac drive afgesloten voor verkeer.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *