Ravage na eenzijdig verkeersongeval in Wildervank (Fotoupdate)

Wildervank-  De bestuurder van een Peugeot Partner heeft maandagavond een ravage aangericht in Wildervank.

De bestuurder raakte van de weg en klapte tegen een geparkeerde auto. Vervolgens ramde de Peugeot een woning om vervolgens tegen een tweede woning en een tweede geparkeerde auto tot stilstand te komen. De geparkeerde auto raakte een vierde auto en kwam uiteindelijk midden op de J.Kammingastraat tot stilstand.

De bestuurder van de verwrongen Peugeot wist uit het wrak te komen en nam vervolgens de benen. De man werd even later in de omgeving aangetroffen. De man werd aangehouden en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na behandeling door het eveneens gealarmeerde MMT werd de man met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zal hier eveneens een bloedproef afnemen bij de verdachte vanwege mogelijk alcoholgebruik.

De gealarmeerde brandweer trof bij aankomst een enorme ravage aan. Omdat een hoek van een van de woningen compleet weggeslagen was werd ook de hulpverleningscontainer “Instorting” gealarmeerd. Omdat niet 100 procent duidelijk was of er als gevolg van de aanrijding wat in het naastgelegen kanaat terecht was gekomen werden ook de duikers en hulpverleningsvoertuig uit Groningen gealarmeerd. Na een zoektocht werd er niets aangetroffen. De brandweer heeft uiteindelijk beide woningen gestut. Voor de bewoners wordt vervangende woonruimte gezocht. Beide woningen zijn onbewoonbaar verklaard voor de komende periode.

De verkeersongevallenanalyse en de Forensische Opsporing hebben op de ongevalslocatie onderzoek gedaan en sporen veiliggesteld. Alle vier de voertuigen zijn door berger Hamstra uit Tynaarlo afgevoerd.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt