Resten van lichaam gevonden in uitgebrande panden in Exloo

EXLOO – De politie heeft bij een onderzoek in een woonboerderij en vijf bijgebouwen aan de Zuiderhoofdstraat in Exloo menselijke resten gevonden.

Afgelopen nacht werden een woning en vijf bijgebouwen door de brand verwoest. De politie heeft ’s ochtends met de bewoonster van het pand gesproken. De mannelijke bewoner is tot op heden niet getraceerd. Nadat de gevaarzetting en de hitte geweken waren, is de politie gestart met een onderzoek. Het onderzoek was enerzijds gericht op het zoeken naar mogelijke personen in het pand en anderzijds naar de oorzaak van de brand. Ook werden er honden ingezet. Op één plek sloegen de honden aan en is vervolgens nader onderzoek gedaan. Daaruit bleek dat er tussen de verbrande restanten van het pand een gedeelte van een menselijk lichaam ligt.

Door de grote mate van verwoesting wordt het onderzoek bemoeilijkt. Vervolgonderzoek moet meer duidelijkheid geven of er inderdaad iemand om het leven is gekomen door de brand. Daarna wordt nader onderzoek gedaan naar de identiteit van het slachtoffer en de doodsoorzaak. Ook is er nog vervolgonderzoek nodig om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van de brand. Een politiehelikopter maakt vanuit de lucht beelden van de afgebrande panden.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *