Eenzijdig verkeersongeval op Anserweg in Ruinen

Ruinen- Zaterdagmiddag omstreeks 17.20 uur heeft er een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Anserweg in Ruinen. Kort nadat de brandweer van Ruinen werd gealarmeerd werd ook het hulpverleningsvoertuig uit Hoogeveen gealarmeerd. Volgens de alarmering van de brandweer zou het voertuig gekanteld zijn.

Bij aankomst van de brandweer bleek een Porsche Cayenne dwars over de weg te liggen. De bestuurder/bestuurster had even daarvoor enkele bomen geschampt en was vervolgens over de kop geslagen. De brandweer heeft de bestuurder/bestuurster uit de verwrongen sportwagen gehaald.  Ook het Mobiel medisch team werd ingevlogen om assistentie te verlenen.

Na behandeling in de ambulance is het slachtoffer met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s R.Koene  Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

RTV Drenthe

Dagblad van het Noorden

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt