Natuurbrand aan de Vuile Riete in Linde

ZUIDWOLDE – Zaterdagmiddag om 14.45 uur werden de brandweerkorpsen van Zuidwolde en De Wijk – Koekange gealarmeerd voor een Natuurbrand aan de Vuile Riete in de Linde. In een bosperceel aan een zandweg achter de voetbalvereniging hadden 3 jonge jongens een vuurtje gemaakt.

De brandweer wist met twee hogedrukspuiten het vuur snel te blussen. De drie daders die door de politie waren aangehouden voor brandstichting werden gewezen op de   gevolgen van hun actie. De drie jonge jongens boden ter plaatse aan de brandweerlieden hun excuses aan.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt