Twee aanhoudingen in Assen op verdenking van drugsproductie

ASSEN – In een schuur aan de Plesmanstraat in Assen heeft de politie woensdagmiddag  na een tip een 18-jarige vrouw uit Groningen en een 26-jarige man uit Delfzijl aangehouden.

Het tweetal wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het maken van synthetische drugs. In de schuur vond de politie chemicaliën die gebruikt kunnen worden bij de productie van drugs.De Asser brandweer werd om 15.43 uur gealarmeerd om op het adres metingen te verrichten. Later in de middag deden diverse agenten onderzoek op het terrein.

Meer informatie is momenteel niet bekend.

Foto’s: © Compact Media / MoiAssen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt