Vrachtwagen gekanteld bij het zwembad aan de Leidijk in Jubbega

JUBBEGA – Donderdagmiddag om 16.50 uur heeft er op het terrein van het zwembad aan de Leidijk in Jubbega een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagenchauffeur belandde met zijn truck geladen met zand door nog onbekende oorzaak op zijn kant.

De chauffeur raakte bij het ongeval gewond en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. De vrachtwagen werd door een mobiele kraan weer op zijn wielen gezet. Het zwembad zou op 13 mei opengaan voor het publiek.

Foto’s Willem Veenstra © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt