VIDEO: Bestuurder zwaargewond bij eenzijdig verkeersongeval op de Asserstraat (N373) bij Zuidvelde

ZUIDVELDE – Zaterdagavond even voor 23.30 uur werd er op de Asserstraat (N373) in Zuidvelde verkeersongeval gemeld. Voorbijgangers en omwonenden verleenden ter plaatse eerste hulp. De desbetreffende auto zou volgens de eerste berichten mogelijk in brand staan. Mogelijk was de lekkage van koelvloeistof de oorzaak van deze waarneming.

Bij aankomst van de brandweer van Norg bleek het slachtoffer reeds uit zijn auto te zijn gehaald, en bleek er van brand geen sprake. De bestuurder komende uit de richting van Norg is door onbekende toedracht de controle over zijn voertuig verloren en in een sloot tot stilstand gekomen.

Het slachtoffer raakte bij het ongeval zwaargewond. Het Mobiel Medisch Team, dat tijdens de terugvlucht vanuit Zwolle reeds de blauwe zwaailichten had opgemerkt, kwam met de traumahelikopter ter plaatse. De man is met onbekend letsel onder begeleiding van de trauma-arts overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen

De weg tussen Roden en Assen is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht. De zwaar beschadigde auto is vervolgens geborgen.

Foto’s: R.Koene en P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *