Schoorsteenbrand aan de Dellen in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Op Koningsdag werden de korpsen van Surhuisterveen en Drachten omstreeks 13.45 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Dellen in Surhuisterveen. In een twee onder één kap woning was in één van de woningen sprake van een schoorsteenbrand.

De brandweer heeft de kachel in de woning gecontroleerd, de hogedrukspuit ging door een slaapkamerraam het huis in. De ladderwagen van het korps van Drachten werd in stelling, waarvoor de weg werd afgesloten voor het verkeer. Met behulp van een ramoneur werd het rookkanaal geveegd.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *