Onderzoek naar brand bij een bouwbedrijf aan de Industrieweg in Appelscha (VIDEO)

APPELSCHA – De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van een brand bij een bedrijf aan de Industrieweg in Appelscha. Het korps van Appelscha werd even na 00.30 uur gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw.

Door nog onbekende oorzaak is er brand ontstaan onder een overkapping c.q. houtopslag. Een compressor en een opvangbak voor zaagsel van een naast gelegen zagerij vatte vlam. Het korps van Appelscha wist door snel te handelen een grotere brand te voorkomen. Omdat er onduidelijkheid was over de toedracht wordt er door de technische recherche onderzoek gedaan.

Op de compressor lag behoorlijk wat stof en zaagsel, waardoor er sprake kon zijn van kortsluiting, Echter was de stroomvoorziening van de compressor nog intact en leek het erop dat de brand vanaf de onderzijde was aan gestraald.

Publicatie:

Nieuwe Ooststellingwerver

Foto’s en Video : R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt