Kop-staart aanrijding op de Foarwurker Wei in Bakkeveen

BAKKEVEEN – Zaterdagmiddag omstreeks 16.20 uur heeft er op de Foarwurker Wei in Bakkeveen een ongeval plaatsgevonden. Ter hoogte van recreatiecentrum de Waldsang vond bij een wegversmalling van een bushalte een kop-staart aanrijding plaats.

De achterop komende bestuurster raakte bij het ongeval gewond. De vrouw ondervond pijn in haar nek en is door het aanwezige ambulance personeel en agent uit haar voertuig gehaald. Het verkeer ondervond enige hinder door het ongeval. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. De andere bestuurder was ongedeerd. De auto van het slachtoffer zal mogelijk worden afgesleept door een berger.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt