Tractor in brand naast agrarische schuur aan de Donkereweg in Elsloo

ELSLOO – Woensdagmiddag omstreeks 17.20 uur werd er een voertuigbrand gemeld aan de Donkereweg in Elsloo. Bij aankomst van de brandweer van Oldeberkoop bleek het te gaan om een traktorbrand welke in brand stond in de nabijheid van een agrarische schuur. Er werd opgeschaal naar middelbrand, waardoor ook het korps van Noordwolde ter plaatse kwam.

Ondanks dat de schuurbrandschade op liep, werd door de brandweer overslag voorkomen. De dieren in de schuur hebben enige tijd in de rook gestaan maar raakte niet gewond. De tractor is volledig uitgebrand.

E.Faber © Compact Media / 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt