Opening van de TT week begint op het circuit de TT Run.

ASSEN – Zaterdagmiddag 17 juni start om 13.30 uur de achtste editie van de TT Run op het TT Circuit in Assen. Met het evenement wordt ook het start schot gegeven voor de TT activiteiten in Assen. Enkele duizenden deelnemers gaan deelnemen aan het hardloop evenement op het TT Circuit waarbij ze minimaal 4,5 kilometer moesten afleggen.

De opbrengsten van het evenement TT Run komen ten goede aan Fonds Gehandicaptensport. Elk jaar ondersteund de TT-Run een goed doel, vooral bedoeld om het goede doel onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Lang niet overal is het sportaanbod toegankelijk, of er ontbreken sportfaciliteiten in de buurt. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

De deelnemers aan de TT Run kunnen in meerdere categorieën meedoen, Zo is er een wedstrijd georganiseerd voor de meer fanatieker deelnemers. Recreanten kunnen één of twee rondes over het TT Circuit maken of met hun bedrijf meedoen aan de bedrijvenloop.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt