Man ten onrechte opgepakt voor woningovervallen in Assen

ASSEN – De man welke gisteravond door de politie werd opgepakt voor twee woning overvallen in de woonwijk Peelo te Assen, is vrijgelaten. Tijdens een worsteling bij de woningoverval aan de Hofstukken is een kledingstuk en een bril van de dader achtergebleven, maar die behoren dus blijkbaar niet toe aan de verdachte die zondagavond werd aangehouden.

Een woordvoerder van de politie geeft vandaag aan dat de man die de politie daar gisteravond voor aanhield, niet de dader is. Bij de twee overvallen aan de Dobbenwal en aan de Hofstukken in Assen heeft een man de bewoners bedreigd. In beide gevallen konden de bewoners de man het huis uitwerken. Een 64 jarige bewoonster van het huis aan de Hofstukken raakte daarbij lichtgewond.

De politie heeft momenteel nog geen andere verdachte in beeld.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt