Assen maakt zich klaar voor de TT

Event TT Run 2014 Assen 40ASSEN – Na succesvolle editie’s van voorgaande jaren, waarbij de organisatie in handen lag van lokale ondernemers in samenwerking met de Gemeente Assen, wordt ook in 2017 deze weg voortgezet.

Vorig jaar werd er voor het eerst sinds de geschiedenis van de TT van Assen, de Dutch TT op zondag verreden, dit betekend dat het TT Festival is uitgebreid naar vier dagen vol festiviteiten. En dat zal ook dit jaar weer het geval zijn.

TT Festival 2015 donderdag Assen H 7Dit jaar is de organisatie er wederom in geslaagd een variërend programma op te zetten voor de acht podia die in de week voor de TT in Assen staan.

In aanloop naar de Dutch TT starten de festiviteiten op zaterdag 17 juni met de TT run op het TT Circuit in Assen en met de TT kermis op het Veemarktterein (Vuurwerkshow)

EVENT TT Balloon Festival 2014 Assen 9

vervolgd op de zondag om 19.30 uur de TT Balloon Festival bij de TT Hall.

De TT Festival zelf begint op woensdag 21 juni, waarbij Melrose en de lokale helden van Mooi Wark de publiekstrekkers zijn.

Op de podia tijdens de donderdag staan onder andere: De Kast, Hooked on Red, Bouke, Papa di Grazi, The Partysquad en Darkraver  op het programma.

Op de vrijdag voorheen de TT nacht staan Great Piano’s XXL de heren van Stuk TV , Wipneus en Pim en Kraantje Pappie op diverse podia door de stad, maar dit is nog maar een kleine greep uit de groep artiesten welke zullen optreden.

TT Festival 2015 Vrijdag Assen 19 

 

In het verleden heeft er in het centrum van Assen wel festiviteiten plaatsgevonden op de zaterdag, dit was echter in de trend van een after party, nu is dit de vooravond van de Dutch TT, waar alle motor en festival liefhebbers uit binnen en buitenland nog even los kunnen gaan op oa DJ Arnoud, Je Broer en vele anderen, Gedurende het TT Festival staat als vanouds Radio NL met hun zomertoer op de Brink in Assen.

Radio NL:

Op het podium verwelkomt van Radio NL vanaf donderdag, drie avonden lang de volgende artiesten van Nederlandse bodem:

René en Danny Froger, Frans Bauer, Jannes, Frans Duijts. Vinzzent, de Dikdakkers, Helemaal Hollands, Havenzangers, Dean Saunders, Snollebollekes en nog veel meer.

 

Wilt u meer informatie over het TT Festival , gehele programma (Klik Hier) en ander activiteiten kijk dan op TTfestival.nl of download de App.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media