Brand in een schuur aan de Leeksterweg in Haulerwijk

HAULERWIJK – De brandweer van Haulerwijk werd donderdagavond omstreeks 19.00 uur gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw aan de Leeksterweg tussen Een-West en Haulerwijk. Bij aankomst van de brandweer woede de brand in een schuur, welke diende als werkplaats c.q. garage. De brand werd door een buurman ontdekt, die rook opmerkte uit de schuur.

Het vuur was snel onder controle. De brandweer wist te voorkomen dat de oldtimer, die in de schuur stond in vlammen opging. De brand zou zijn ontstaan nadat brandbare vloeistoffen door de hitte van de zon vlam hadden gevat.

De eigenaar raakte lichtgewond. Hij probeerde de brandende flessen nog uit zijn schuur te krijgen en liep hierbij verwondingen op.
Foto’s: M. Hoogenberg © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *