TT Balloon Festival trekt veel bekijks.

ASSEN – Mede dankzij het mooie weer kwamen duizenden belangstellenden zondagavond kijken naar de vijfde editie van de TT Balloon Festival bij de TT Hall in Assen. Zo’n 25 luchtballonen stegen vanaf het terrein op in zuidelijke richting. Een record aantal ballonnen.

Ook dit jaar waren op het evenement bijzondere exemplaren te bewonderen. De grootste ballon was een vliegende motor van 46 meter breed en 47 meter hoog. De onlangs overleden motorcoureur Nicky Hayden werd op een mooie manier geëerd. Op de balloon stond het nummer van Nicky Hayden (69).

Ook een bijzondere was de Nisan Micra en de Oriënt Express, de laatst genoemde heeft een vorm van een locomotief. Na een korte vlucht landde alle ballonvaarders veilig op de grond.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *