Aanrijding op de Jan Fabriciusstraat in Assen door voorrangsfout

ASSEN – Maandagmorgen omstreeks 10.30 uur heeft er op de kruising Kloekhorststraat met de Jan Fabriciusstraat in Assen een verkeersongeval plaatsgevonden. Door een voorrangsfout botst twee auto’s op elkaar.

Bij het ongeval raakte één persoon gewond, hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurster is door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd maar raakte niet gewond.

Beide voertuigen worden door een berger afgevoerd.

Foto’s: W. Dekker © Compact Media / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *