Auto uitgebrand op de Holtkampen in Annen

ANNEN – Dinsdagmorgen omstreeks 09.15 uur moest een automobilist uit Annen zijn voertuig aan de kant zetten op de Holtkampen in Annen. Slechts enkele honderden meters van huis begon zijn auto te haperen en vloog vervolgens in brand.

De bestuurder wist op tijd zijn voertuig te verlaten en kwam er zonder verwondingen ervan af. De brandweer van Annen kon echter niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De drie jaar oude Peugeot 508 Hybride/Diesel combi kan als verloren worden beschouwd.

Wat de oorzaak was van de brand is niet bekend. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak  maar dit moet nog onderzocht worden.

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *