Auto komt tot stilstand op de vangrail na ongeval

GRONINGEN – Een rare gewaarwording dinsdagmiddag op de Europaweg in de stad Groningen. Ter hoogte van de kruising afrit N7 met de Europwag was na een ongeval een auto tot stilstand gekomen op de vangrail.

Voor zover bekend raakte er niemand gewond. In verband met de gevaarzetting, werd het ongevalslocatie beveiligd. Het verkeer ondervond mede door de spits enige hinder van het ongeval.  Een berger moest erbij aan te pas komen om de auto van de vangrail te takelen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *