Bestuurder aangehouden na ongeval op Hoofdlaan in Assen

ASSEN – Op de Hoofdlaan in Assen heeft vrijdagmiddag om 16.45 uur een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Het korps van Assen-West werd gealarmeerd, aangezien er mogelijk sprake was van een beknelling.

De inzittenden van beide voertuigen kwamen zonder letsel uit het voertuig. De brandweer hoefde daardoor niet in actie te komen. De bestuurder van de Hyundai is door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht voor het rijden onder invloed. Een blaastest resulteerde ter plaatse in een A waarna de bestuurder werd aangehouden en werd overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse.

De weg is ten tijde van het ongeval afgesloten geweest voor het verkeer. De verkeersongevallen analyse van de politie doet verder onderzoek. Beide voertuigen zijn door een berger geborgen.

Foto’s: P. Koene en H. Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *