Waterleiding knapt in Oosterwolde en zet straat onder water

Oosterwolde-  In het begin van de avond is aan de Kringgreppelstraat in Oosterwolde een waterleiding geknapt. Hierdoor hebben diverse woningen geen waterdruk meer. Het ging hierbij mogelijk om een hoofdleiding.

Naast Vitens werd ook de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd om assistentie te verlenen. De leiding was gebarsten aan het begin van de straat. Dit gedeelte ligt hoger dan de overige delen waardoor binnen 10 minuten de de straat blank stond. Ook zou een woning schade als gevolg van het water hebben opgelopen. De gealarmeerde brandweer heeft enkele putten geopend om het water af te voeren en een dam gelegd om het water in te dammen. De verwachting is dat de verstoring omstreeks 01.30 uur zal zijn verholpen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Nieuwe Ooststellingwerver

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *