Q-Music Foute Party in Roden (like, deel en win actie)

RODEN – Op zaterdag 4 november komt de Q-Music Foute Party naar Fletcher Hotel-Restaurant Langewold in Roden! Samen met de DJ’s van Q-Music wordt het dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits.

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout! 100% Feest!

Met de kortingscode FOUTE-PARTY-2017 krijg je €5,- korting op je bestelling van minimaal €30,-. Voorverkoop is tot en met 4 oktober

Zoals vernoemd heeft dit feest een thema. Is het verplicht.. nee. Is het leuk om verkleed te gaan.. JAZEKER! Mis dit ontzettend foute feest niet en koop nu je tickets via www.FletcherEvents.nl, koop ze telefonisch via (050 501 3850) of aan de balie op Ceintuurbaan Noord 1 in Roden.

Tijden: 20:30 deuren open – van 21:00 uur tot 01:00 uur… party time!!
Muziek: 100% Fout 100% Feest
Thema: OVER DE TOP!
Enkel feest- / staanplaatsen
Line up: 2 Q Music (radio) DJ’sMet de kortingscode FOUTE-PARTY-2017 krijg je €5,- korting op je bestelling van minimaal €30,-.

In samenwerking met Fletcher Events komen wij met een Facebook like, deel en win actie.
Om kans te maken op 4 kaarten voor de Q-music Foute Party , dien je onze Facebook pagina te liken en het bericht te delen.
Op 5 augustus 2017 maken we de winnaar bekend !!!.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt