Grote brand verwoest boerderij aan de Vegelinsweg in Joure

JOURE – Een woonboerderij aan de Vegelinsweg in Joure is woensdagmiddag door een grote brand volledig verwoest. De brand brak omstreeks 16.20 uur uit in het woonhuis van het agrarisch bedrijf. Binnen 2 minuten werd er opgeschaald naar grote brand, waardoor meerdere brandweer eenheden van Joure en Sint Nicolaasga werden gealarmeerd.

De grote rookwolken waren van grote afstand al waarneembaar. Bij aankomst van de brandweer, was de brand al uitslaand en was het niet bekend of er zich nog personen in de woning bevonden. De brandweer heet ingezet om de schuur met vee te behoeden voor overslag en daarmee te kunnen behouden. In een andere schuur is helaas een aantal jong vee om het leven gekomen.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetniews.nl (Telefoon)

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt