Brommobiel belandt in sloot aan de Drentsedijk in Peize

PEIZE – Vrijdagmorgen omstreeks 10.30 uur werden de korpsen van Peize en Groningen gealarmeerd voor een voertuig te water op de Drentsedijk in Peize. Ter plaatse bleek een brommobiel van de weg te zijn geraakt en in een sloot te zijn terechtgekomen. Een voorbijganger op de fiets alarmeerde de hulpdiensten.

De bestuurder een oudere man is door het aanwezig ambulance personeel gecontroleerd. De man bleek niet gewond te zijn. De man is door de hulpdiensten geholpen om van zijn brommobiel te komen. De toedracht van het ongeval is niet bekend.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *