31 jarige Groninger aangehouden met 47 kilo XTC-pillen.

Assen – De politie heeft zaterdagavond 22 juli tijdens een controle in een bestelbus op de snelweg A28 ter hoogte van Assen 47kg aan XTC-pillen aangetroffen. De 31-jarige bestuurder uit Groningen is aangehouden op verdenking van drugsbezit. De drugs en de bestelbus zijn in beslag genomen.

Agenten van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen de bestelbus rijden en gaven de bestuurder een stopteken. Bij controle van het voertuig troffen ze de hoeveelheid pillen aan. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst en bestemming van de drugs. De verdachte Groninger is in verzekering gegaan en wordt maandag verder gehoord.

De Dienst Infrastructuur richt zich op het bestrijden van criminaliteit op de vervoersstromen op de hoofdinfrastructuur: op de snelweg, het water, het spoor en in de lucht.

Het aantal pillen is bij het maken van dit bericht nog niet bekend

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *