112 Kort: Auto op de kop in de sloot op de verbindingsweg tussen de A32 en de A7 in Heerenveen

HEERENVEEN -Dinsdagmorgen omstreeks 09.50 uur heeft er op de verbindingsweg tussen de A32 en de A7 bij knooppunt Heerenveen een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een automobilist komende vanuit de richting van Steenwijk is bij het opgaan van de A7 richting Drachten door nog onbekend oorzaak de controle over het voertuig verloren.

De auto belandde op zijn kop in een naastgelegen sloot. Één slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De verbindingsweg tussen de A32 en A7 is ten tijde van het ongeval afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto: A. Regtop Ingezonden (Telefoon)

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt