Ernstig verkeersongeval op de A32 tussen Meppel en Steenwijk

DARP – Op de A32 tussen Meppel en Steenwijk bij Darp is op de vroege vrijdagmorgen een ernstig verkeersongeval geweest.  Ter hoogte van de afrit naar tankstation en parkeerplaats Paardeweide zijn een automobilist en een vrachtwagenchauffeur met elkaar in botsing gekomen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De korpsen van Havelte (Dr.) en Steenwijk (Ov.) werden vrijdagmorgen omstreeks 03.50 uur gealarmeerd.  Bij aankomst troffen ze een zwaar beschadigde auto aan, een inzittende bleek ernstig gewond, aldus de politie voorlichtster.

Het Mobiel Medisch Team kwam met de traumaheli vanaf Groningen Airport Eelde ter plaatse. Of de inzittende van het auto wrak het heeft overleeft is niet bekend. De snelweg A32 is lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer tussen Havelte en Darp.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *