Getuige van ongeval aan de Compagnonsweg in Waskemeer meldt zich bij de politie

WASKEMEER – De politie was opzoek naar een specifieke getuige van het ongeval zondag 23 juli aan de Compagnonsweg in Waskemeer. Een auto met zes inzittende belandde even na de bocht te water. Alle inzittenden raakte bij het ongeval gewond waarvan twee ernstig. Uit verklaringen van omwonenden blijkt dat een man mogelijk getuige is geweest van het ongeval aan de Compagnonsweg.

De mogelijke getuige klopte na het ongeval bij een van de omwonenden aan en vroeg om een tractor om de auto uit het water te trekken. Volgens de omwonenden had de man gezegd dat hij had gezien dat de auto het water was ingereden.

De man heeft zich nu bij de politie gemeld, zo is te lezen op Twitter van de buurtagent Filip Bahlmann. Buurt bewoners hebben inmiddels een bord geplaatst om het verkeer te attenderen op de gevaarlijke bocht.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt