De Formule 1-rit van je leven! tijdens de Gamma Racing Day

ASSEN – Wil je de ultieme Formule 1 belevenis meemaken? Dat kan aanstaande weekend tijdens de Gamma Racing Day op het TT Circuit in Assen. Ga met Ex formule 1 en Indycar coureur Robert Doornbos in een tweezitter Formule 1 bolide over het TT circuit in Assen. Hierna zal Formule 1 kijken nooit meer hetzelfde zijn…

Je GAMMA Racing Day F1-Experience is volledig verzorgd. Je verblijft als VIP-gast in de ‘Pitroof Inn’. Je krijgt kleding, een helm en natuurlijk instructies van Robert Doornbos en het Renault Sport Formula One Team. Zet je schrap voor enkele supersnelle ronden over de Asser TT-baan in een Formule 1-bolide met meer dan 700 pk!

In tegenstelling tot de Formule 1-demonstratie van Nico Hülkenberg is het meerijden in een Formule 1-auto niet gratis. Het ‘Formule 1-rit van je leven’ arrangement tijdens de GAMMA Racing Day kost éénmalig € 3.500,– excl. BTW.  Het aantal ritten is beperkt en er zijn nog enkele ritten te boeken!

Voor informatie en boekingen: 0592-318 055

GAMMA’s gratis racedag staat te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro voor de vrijdag tot 25 Euro voor het hele weekend. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *