Ruim 94.500 liefhebbers bezoeken de Gamma Racing Days op het TT Circuit in Assen.

ASSEN – De Gamma Racing Days op het TT circuit in Assen werden dit weekend door ruim 94.500 liefhebbers bezocht. Op de sluitingsdag van het Gamma Racing Day op het TT-Circuit in Assen was voldoende te beleven. Grote publiekstrekkers dit jaar waren Formule 1 coureur Nico Hülkenberg, Superbike rijder Michael van der Mark en de broer Tim en Tom Coronel.

Eerst genoemde geniet momenteel van een Summer Break en is speciaal voor de Gamma Racing Day vanaf zijn vakantieadres naar Assen gekomen. Nico Hülkenberg is geboren in Emmerik (Duitsland) net over de grens met Nederland, maar spreekt vloeiend Nederlands. De Duitser heeft in zijn jeugd veel tijd door gebracht op Nederlandse Kartbanen.

Nico Hülkenberg zou evenals Oliver Rowland een toekomstige Formule 1 wedstrijd op het TT-Circuit in Assen wel zien zitten. Volgens de Duitser loopt Assen voor in de ontwikkeling op het circuit in Zandvoort. Rond het TT Circuit In Assen is meer ruimte om de faciliteiten en infrastructuur op orde te krijgen. Alvorens de Formule 1 naar Assen komt moet volgens de Duitser het circuit op sommige plekken veranderd of bredere gemaakt moeten worden.

Het weer zat de bezoekers dit jaar ook mee, het was goed vertoeven op de baan.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *