Frontale aanrijding tussen een motorrijder en een automobilist op de Swynswei in Nij Beets

NIJ BEETS – Donderdagmiddag heeft er omstreeks 16.20 uur eer ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Swynswei in Nij Beets. Ter hoogte van de kruising met de Legewei bleek een motorrijder frontaal op een auto met aanhanger te zijn gewond.

De man is met bot breuken en ander letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse en heeft assistentie verleend. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht. Beide voertuigen zijn total loss.

Foto’s: W. Veenstra © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *