Gewonde bij ongeval op de Jade in Drachten

DRACHTEN – Donderdagochtend even voor 11.30 uur heeft er op de Jade in Drachten een ongeval plaatsgevonden. De brandweer van Drachten werd gealarmeerd in verband met een beknelling van een persoon. Ook een officier van dienst geneeskundige werd gealarmeerd.

Bij aankomst bleek er ter hoogte van de uitrit van de Renault en Dacia garage een persoon onder een auto bekneld te liggen. Het slachtoffer is met zijn been door nog onbekende oorzaak onder het rechter-voorwiel gekomen. Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd en vervolgens per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een deel van de Jade afgesloten voor het verkeer en zal onderzoek naar de toedracht.

 

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *