Automobilist botst teg bus op de A28 tussen Tynaarlo en Eelde

VRIES – Een automobilist is zondagmiddag even voor 12.30 uur tussen Tynaarlo en Eelde tegen een bus gebotst. Het ongeval gebeurde na dat de automobilist weer van rijstrook wilde wisselen nadat hij de bus had ingehaald.

Echter gebeurde dit te vroeg waardoor beide voertuigen met elkaar in botsing kwamen. De automobilist raakte bij het ongeval gewond. De inzittenden van de bus kwamen met de schrik vrij. Door het ongeval ontstond er op de snelweg een file in de richting van Groningen.

Foto’s M. Druppers © Compact Media / 112 Eelde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *