Medewerkers van een snoepfabriek in Drachten constateren brandlucht.

DRACHTEN – Donderdagmiddag even voor 18.00 uur alarmeerden de medewerkers van een snoepfabriek aan De Bolder in Drachten de brandweer. Dit gebeurde toen er in het bedrijf een vreemde lucht werd waargenomen.

De fabriek werd ontruimd en de brandweer ging in het pand op onderzoek uit. De brandlucht werd veroorzaakt door een machine die meel transporteert. In de machine welke was vastgelopen zit meel en hitte ingesloten. De productie van snoep is stilgelegd. De machine wordt gedemonteerd , zodat de hitte uit de machine kan. Medewerkers gaan huiswaarts tot het werk weer hervat kan worden.

Foto’s: W. Veenstra © Compact Media / nieuwsinfriesland.nl

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt