Bestuurder van dure Mercedes aangehouden bij ongeval op de Europaweg-West in Assen

ASSEN – Maandagavond even na 20.30 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Europaweg-West met de Balkengracht in Assen. Bij aankomst bleek er geen sprake van beknelling waardoor de gealarmeerde brandweer meteen weer kon terug keren.

Uit verklaringen van getuigen bleek dat de jonge bestuurder van de zwarte Mercedes door rood was gereden De jongeman wilde vanaf de Europaweg-West linksaf de Balkenweg opdraaien, maar werd door een echtpaar uit Assen in de flank geraakt.

De bestuurder is door de politie ter plaatse aangehouden, hij was niet in bezit van een rijbewijs. Naast het niet hebben van een rijbewijs wordt hem ook onverzekerd rijden en het veroorzaken van een ongeval ten laste gelegd.

De bestuurder probeerde nog onder de situatie uit te komen door snel een vriend te contacten welke wel in bezit was van een rijbewijs en dan van plaats te verwisselen. Ook deze jonge man is door de politie meegenomen om een verklaring af te leggen over zijn betrokkenheid.

Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept. Het echtpaar is door een fotograaf van ons thuis gebracht.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt