Brandstichting in schuur van leegstaande school

Assen- Dinsdagavond werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Smetanalaan in Assen.

De eveneens gealarmeerde politie constateerde een brand in een schuurtje van de voormalige school “De Atlas” aan de Vivaldilaan. In de schuur was materiaal in de brand gestoken wat voor een aanzienlijke rookontwikkeling zorgde. De Asser brandweer wist de kleine brand met 1 hogedrukstraal te doven. De eveneens gealarmeerde OVD en schuimblusvoertuig konden al kort na aankomst retour.

Na iets meer dan een half uur keerde ook de rest van de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt