Gewonde bij brand in Nieuw Buinen

Nieuw- Buinen- In het pand van een interieurmaker aan de Industrieweg in Nieuw-Buinen is woensdagmiddag een uitslaande brand uitgebroken. Bij de brand is een gewonde gevallen.
Het slachtoffer werd behandeld in een ambulance. Over de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend.

De brandweer van Stadskanaal werd geassisteerd door de korpsen Gieten, 2e Exloërmond, Borger en Schoonoord. De brand is vermoedelijk ontstaan in de spuiterij van het interieurbedrijf. Tijdens de brand werd de Industrieweg afgesloten. De Veiligheidsregio Drenthe adviseerde omwonenden om ramen en deuren in verband met de rookontwikkeling gesloten te houden.

Foto’s: H.Van Oost © Compact Media / Van Oost Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *