Fietser gewond na aanrijding met personenauto

Assen – Een fietser is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in de Weiersstraat in Assen.

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

Foto’s © Compact Media / MoiAssen

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *