Uitslaande woningbrand Oudega

OUDEGA –  Dinsdagavond om 22.38 uur werd de brandweer van Bergum gealarmeerd voor een woningbrand aan de Manjepetswei in Oudega.

Ter plaatse gekomen bleek het om een houten woning te gaan en bleek de brand te zijn ontwikkeld naar een uitslaande brand. Omdat de woning in het buitengebied lag werd er opgeschaald naar grote brand. Hierdoor werd er extra brandweermaterieel opgeroepen waardoor er voldoende bluswater aanwezig zou zijn.

De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de brand te doven.

Foto’s: W.Veenstra © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *