Officiële Opening “Blauwe As” in Assen

Assen– Koning Willem-Alexander opende vrijdagmiddag de Blauwe As in Assen. De koning kwam rond 14.30 uur in Assen aan. Na een korte wandeling stapte hij op een fluisterboot, die hem naar de Havenkade bracht.

Daar verrichtte hij de officiële openingshandeling. Daarna bracht hij nog een kort bezoek aan het stationsgebied van Assen.

Foto’s © Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt