MMT ingezet in Assen voor hulpverlening

Assen- Zaterdagavond omstreeks 17.50 uur werd het Mobiel Medisch Team ingezet voor een hulpverlening aan de Boerhoorndreef in Assen.

De piloot landde met de helikopter op een braakliggend terrein aan de Markedreef waarna de arts en de verpleegkundige zich naar het incident spoedde.

De traumaheli stond ruim een uur aan de grond terwijl het personeel druk bezig was met de patiënt. Diverse toeschouwers verzamelden zich rond de heli terwijl de piloot vragen beantwoorde en uitleg gaf over hun werkzaamheden.

De patiënt werd onder begeleiding van de arts overgebracht naar het UMCG. Wat de aanleiding was voor de inzet is niets bekend.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt