Meerdere brandjes en poging tot brandstichting in Assen

Assen – Bij sporthal De Timp aan de Thorbeckelaan in Assen is zondagochtend brand uitgebroken in een kledingcontainer.
De brandweer Assen-Oost had de brand vrij snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk maar brandstichting wordt niet uitgesloten.
Ook op andere plaatsen in Assen waren afgelopen nacht brandjes. Op de Zaagmolen en Mr. Groen van Prinstererlaan/Meester P.J. Troelstralaan werden in de nacht eveneens brandjes gemeld.

Daarnaast is er omstreeks 4:25 uur is er een poging tot brandstichting gedaan bij een auto aan de Witterstraat in Assen. Deze stond op de oprit van de woning.

De politie vraagt mensen die informatie of camerabeelden hebben zich bij de politie te melden zodat deze in het onderzoek kunnen worden meegenomen.

Foto’s © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt