Grote brand in centrum Leeuwarden

Leeuwarden- Maandagmorgen om 11.56 werd er een woningbrand gemeld aan de Wirdumerdijk in het centrum van Leeuwarden.

Enkele ogenblikken later werd er opgeschaald naar grote brand. Op de derde etage van het pand in de binnenstad was brand uitgebroken. De brand is enige tijd uitslaand geweest. Of er zich persoonlijke ongelukken voor hebben gedaan is nog niet bekend. De brand in het winkelgebied trekt veel publiek. De politie heeft het gebied groot afgezet. Na ongeveer een half uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Hierdoor konden het grootwatertransport en de extra opgeroepen blusploegen weer terugkeren naar de kazerne. De brandweer zal nog enige tijd moeten nablussen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt