Flat korte tijd ontruimd door autobrand

Assen-  In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een autobrand aan de Mr.P.J.Troelstralaan in Assen.

Bij aankomst van de brandweer stond de auto volledig in de brand en werd er opgeschaald naar middelbrand. De bewoners van de flat werden uit voorzorg gewekt en uit de flat gehaald. De brandweer wist te voorkomen dat de autobrand oversloeg naar de flat. Drie auto’s vielen ten prooi aan de vlammen en werden verwoest.

De burgemeester van Assen liet zich ter plaatse informeren en sprak kort met enkele flatbewoners.

De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van de brand, brandstichting wordt hierbij niet uitgesloten.

Foto’s © Compact Media & Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt